S/Y Vanilla skipper Per

Om skepparen

För mig som kapten på S/Y Vanilla är det viktigt att du känner dig trygg och bekväm ombord på S/Y Vanilla.
Jag heter Per Lindwall och jag är ägare till charterbolaget och båten S/Y Vanilla. Jag har seglat säkert i många år på olika fartyg och brinner för segling. Min livsresa har varit bred och har gjort det möjligt för mig att segla tusentals mil inklusive mitt tuffaste test som klockledare ombord en världsracingbåt. You need to know about wolf gold slot.
En annan av mina passioner är matlagning och jag tycker om att skapa menyer från lokala råvaror. När solen börjar gå ner finns det inget jag tycker mer om än att förbereda middag medan gästerna samlas och pratar om dagens segling.
Jag är civilingenjör i elektroteknik och har en Yacht Master examen för kommersiellt användande.

S/Y Vanilla

Är en välbyggd, modern yacht som väger cirka 20 ton. Hon är 5 meter bred och nästan 16 meter lång. Klicka här för att hitta detaljerade specifikationer för S / Y Vanilla.
Vi har investerat mycket i ytterligare säkerhetsutrustning inklusive två oberoende klassificeringar. Vanilla har MCA-godkännande som kommersiellt fartyg

Vi har all ny säkerhetsutrustning som behövs som kontinuerligt kontrolleras. Ombord har vi flytvästar och sele för var och en av våra passagerare.
Båten är utrustad med den senaste Radar, fyra oberoende navigationssystem, VHF, AIS, EPIRB och SART.

Brandsläckare, en omfattande första hjälpen-kit, nöd raketer, grepppåse, en livflotte och MOB-utrustning kompletterar vår lista över säkerhetsutrustning.
Vi har alltid ett anbud med en utombordsmotor redo i en nödsituation.

S/Y Vanilla interior

Säkerhet ombord

Säkerhet ombord Vanilj prioriteras alltid och är den viktigaste framgångsfaktorn för en trevlig vistelse ombord. Vi har den senaste säkerhetsutrustningen och våra rutiner är utvecklade för att ge dig tryggheten och tryggheten att du alltid är säker ombord
Även med konsekventa vädermönster finns det tillfällen då vi är i moderns natur. Säkerhet är en prioritet och kommer inte att äventyras ombord på Vanilla.
Alla ansträngningar kommer att göras för att förutsäga dåligt väder med spårningssystemen som används ombord.

När du kommer ombord för första gången får du en noggrann säkerhetsinformation genom att alla vet var den nödvändiga utrustningen förvaras och vad du ska göra i en nödsituation. För säkerheten handlar det om att tänka framåt för att förhindra problem. Områdena genom vilka vi seglar har i genomsnitt 300 soldagar per år, men ändå finns det alltid en möjlighet för vind och regn, även om det är litet. I sådana fall erbjuder vi högkvalitativa regnutrustning för användning av våra passagerare. Som skeppare på båten kommer alla beslut angående säkerheten för både båten och dess passagerare att prioriteras framför alla tidigare planer.